Noktadan noktaya Kablosuz sistemler

Noktadan noktaya kablosuz çözümler
Herhangi bir karasal bağlantıya ihtiyac duymadan, 48 Mbps'ye varan genişband (data, Internet,ses ve görüntü) iletimi sağlar.

İki nokta arasında kablosuz olarak data ve ses aktarımını sağlamak için kullanılır.

Antenlerin birbirini görmesi gerekir (Line of sight). Direk görüş olmayan uygulamalarda atlama RL istasyonları kurularak iletişim sağlanır.

Her türlü hava şartında mükemmel performans sağlar

FULL DUBLEX erişim imkanı sunar

2.4 veya 5.3 GHz frekansında çalıştığından  uygulamalarda lisans ihtiyacı duyulmaz. Kullanılacak alandaki frekans kirliliğine göre seçim yapılabilir.

2*E1+ETH Portu olan 1 Feet Antenli  ürünümüz 30 Km.' de toplam 3 Mbps Full Dublex Band Genişliği sağlar.

2*E1+ETH Portu olan 2 Feet Antenli  ürünümüz 30 Km.' de toplam 4,5 Mbps Full Dublex Band Genişliği sağlar.

2*E1+ETH Portu olan 3 Feet Antenli  ürünümüz 30 Km.' de toplam 10 Mbps Full Dublex Band Genişliği sağlar.

Yukarıdanda anlaşılacağı gibi wireless sistemimizde bandgenişliği kullanıcak antenin çapı ile ilgilidir. E1 sayısı bandgenişliğini etkilemez. Sistem iç birim, dış birim ve antenden oluşmaktadır. iç birim ile dış birim arasındaki iletişim CAT6 kablo ile sağlanmaktadır.

E1 Seçenekleri
1E1 / 2E1 / 4E1 seçenekleri mevcuttur.

Ethernet
1 adet ethernet portu mevcuttur.

Uygulama Alanları
Belediyeler ve bağlı kuruluşları, Marinalar, Stadyumlar, Gemi, Liman ve Hertürlü Haberleşme Sistemleri, Ulaşımda zorluk çekilen kırsal alanlar, Karasal bağlantı imkanı olmayan noktalar - Kampus içi ve dışı, VoIP operatörleri, Internet Servis Sağlayıcılar,Taş Ocakları, Madenler, Üniversiteler, v.s.

Genel Uygulamalar

Uzak bölge bağlantısı :
LAN ve PBX sistemlerinin çeşitli kampüsler boyunca iletişim masrafları, işlem harcamaları ve bakım ihtiyaçlarından tasarruf sağlayan saydam bağlantısı.

Kablosuz Internet ISP Backhaul :
Kablosuz Internet Servis sağlayıcıları bulundukları noktayı network operasyon merkezlerine bağlamak için backhaul kullanırlar. FibeAir 4824 sayesinde uzak mesafede, daha yüksek kapasiteye ve aynı hesaplı paketle toplam bağlantıya sahip olurlar,

Hotspot Backhouling :
Wi-Fi erişim noktası ile data network’ü arasındaki son nokta bağlantısına daha pahalı olan T1/E1 hatlarından daha dayanıklı ve daha hesaplı bir alternatif sunar.

Hücresel Backhauling :
Hücresel baz istasyonları ve hücresel baz istasyonu kontrollerini bağlar. Bu çözüm 4x T1/E1 arabirimleri ve bakım ve kontrol için Ethernet trafiği sağlayan hücresel backhouling uygulamalar çin tasarlanmıştır.

En Çok Görüntülenenler